Afwezigheidsmelding

Kunt u niet aanwezig zijn op de keuring, breng ons dan minimum 5 kalenderdagen voor de keuringsdatum op de hoogte van uw afwezigheid. Dit kan heel eenvoudig door ons telefonisch of per mail te contacteren.

Mogelijke redenen voor afwezigheid:

  • De voorgestelde keuringsdatum past niet voor u? Vraag dan tijdig uitstel aan! Annuleert u tijdig uw afspraak, dan nodigen wij u kosteloos uit op aan ander moment.
  • Uw spuittoestel staat te koop. Geef ons telefonisch of per mail op tijd een seintje en wij annuleren uw afspraak. Is het toestel verkocht bezorg ons dan - bij voorkeur per mail - het formulier voor verkoop van een spuittoestel.
  • Het spuittoestel is verkocht. Vul dan zo snel mogelijk het formulier voor verkoop van een spuittoestel in, onderteken het document en bezorg het ons - bij voorkeur per mail - terug. Wij annuleren uw afspraak en zetten het spuittoestel over op de nieuwe eigenaar. Die zal op zijn beurt een uitnodiging ontvangen om het spuittoestel te laten keuren.
  • U liet het spuittoestel over aan een dealer. Vul dan zo snel mogelijk het formulier voor verkoop van een spuittoestel in, onderteken het document en bezorg het ons - bij voorkeur per mail - terug. Wij annuleren uw afspraak en zetten het spuittoestel tijdelijk op naam van de dealer tot het een nieuwe bestemming krijgt.
  • Het toestel is buitengebruik gesteld. In dat geval vult u het formulier voor buitengebruikstelling van een spuittoestel aan. Bezorg ons het ondertekende en gedateerde document - bij voorkeur per mail - terug.

Let op:

  • Elke laattijdige annulering van een keuringsafspraak resulteert in een verhoging van 50% bovenop de te betalen keuringsprijs.
  • In geval van een niet vooraf gerechtvaardigde afwezigheid, worden uw co√∂rdinaten doorgegeven aan een inspecteur van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.